lauantai 17. joulukuuta 2011

Rakas joulupukki, olen löytänyt ne!

Päätin jo aikaisin tänä syksynä, että tänä talevena en kyllä aijo palella! Marraskuun alussa hankin itselleni kunnon untuvatakin, paksun ja lämpimän josta opiskelijabudjeettini kyllä hieman kärsikin. Olin kuitenkin niiin tyytyväinen! Pettymys on kuitenkin suuri, kun ulkona maa on musta ja märkä ja yleensäkkin on pimeätä kuin sanonko missä.Ja missä pakkaset?!?

Päätin myös että en aio palelluttaa niin varpaitani kuin sormianikaan. Aloin netin kautta sopivien jalkineiden etsimisen. Täytettävät kriteerit olivat; paksumpi pohja, pyöreä kärki, lämmin vuori ja nahkaa. Harva saapas miellytti, joko ulkonäön tai muun ominaisuuden kannalta, mutta lopuksi päädyin kuitenkin kokeilemaan yhtä paria Vagabondilta. Sain liikkeessä todeta että minun pohkeeni olivat liian (sanotaanko vaikka näin) lihaksikkaat ja lisäksi ne eivät livenä näyttäneet niin hyvältä.

                                                        Vagabond LAURA (Kuva)

Vastikään koitti kuitenkin se hetki: ne oikeat löytyivät! En uskonut ikinä ihastuvani kyseiseen väriin, mutta välillä saa yllättyä! Eli rakas joulupukki; en tiedä olenko ollut ihan NÄIN kiltti, mutta kyllä, näitä toivoisin!

                                                       Vedenkestävät ja lämmin vuori! Ja pukki, numero 39, niin saan sukankin mahtumaan! (Kuva)

JA niin! Tiedättekö mitä? Kenkäkaaoksemme on vihdoinkin rauhoittunut! Niin kaivattu kenkäkaappi on saapunut meille! Varsinkin "minun" kahteen laatikkoon mahtuu vielä paljon lisää kenkiä!

    Ostimme uudit vetimet ja saimme suhteellisen halvan kaapin näyttämään hieman paremmalta.
      Tässä ne nyt lepäävät kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti