tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kevään ikeaa

Viime lauantaina vietimme jälleen laatuaikaa IKEAssa. Ajatuksena oli hankkia verhonipsuttimia sekä valkoinen BEKVÄM-jakkara. Nipsuttimia ei löytynyt. Jakkaraa tulee lisää vasta viikolla 12. Kiroilin ääneen ja kävimme sen sijaan valitsemassa meille ne jo aikaisemmin mainitut peitot ja tyynyt. Lisäksi päätin vihdoinkin laittaa makuuhuoneen penkin alla piilevät tavarat ojennukseen ja mukaan tarttui pari kivaa laatikkoa, joita jouduimme myös metsästämään pitkään ja hartaasti, kyllästymiseen asti.

      Hyvä tuli! Laukut ja pehmolelut piilossa. Harkinnassa on vielä kolmas laatikko kameralaukkuja varten...

Kävimme myös sovittamassa pyllyjämme eri sohvissa, niin kuin aina. Ikuinen suosikkimme KIVIK miellytti jälleen silmää ja tietenkin pyllyäkin. Olen pidemmän aikaa voivotellut meidän kotisohvaa (ARDIL) joka muuten on aivan ihana mutta valitettavasti tuntuu hieman liian ahtaalta. Nykyisen sohvan myötä olen kuitenkin ihastunut nahkaan ja siihen miten helppo sitä on pitää siistinä. 100% valkoinen puuvillapäällinen peloittaa siinä mielessä jonkin verran. Huomasimme kuitenkin että eipä tarvitsisi enään voivotella! Muutaman metrin päästä tästä puuvilla pällystetystä Kivikistä löysimme nahkaisen version samasta sohvasta. Olin pompata kattoon! Kunhan saamme kaapin valmiiksi on hyvä aloittaa mittailu, suunnittelu ja... säästäminen.

      Vaikea valinta.

Ennen kassoja silmään osui vielä kaluste jota varmasti kaipaamme kesäksi pervekkeelle. Katsotaan löytääkö tälläinen pian paikkansa sinne!

       Mautuisi jopa mieidän parvakkeelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti