perjantai 9. maaliskuuta 2012

Shoppailulistalle

Siivouspäivä on kerran viikossa ja melkeinpä aina torstaisin jos se vaan sopii muuhun aikatauluun. Eilisen urakan myötä oli aika vaihtaa myös lakanat ja pudistella sekä tuulettaa peitot ja tyynyt. Tässä vaiheessa totesimme että olemme pahasti tarpeessa uusista peitoista JA tyynystä. Ei sekään taida olla täysin ilmaista...

Penkoessai liinakaappia päätin kevään kunniaksi pujottaa päälle rakastamani Marimekon unikkolakanat. Sain kuitenkin heti vastaväitteen tähän, koska lakanoissa on ilmeisesti (alusta asti) ollut jonkinlainen valmistusvika kankaan suhteen kun ne vetävät puoleensa kaiken pölyn vaikka niitä kuinka pesisi. Päätin siksi - vihdoinkin - tänään ottaa lakanat mukaan keskustaan ja  käydä asioimassa Marimekon myymälässä. Saas nähdä kuinka niide käy.

Onnekseni muistin sitten että olin syntymäpäivälahjaksi saanut mustavalkoiset muumi tyynynpäälliset jotka pelastivat päivän. Valitettavasti meiltä ei löydy kokovalkoisia pussilakanoita (jotka varmaan tämän jälkeen joutuvat myös ostoslistalle) niin saimme tyytyä ei niin täydelliseen kokonaisuuteen, mutta silti nauttia muumeista!

      Varsinkin tässä kuvassa korostuu tyynyjen löllöys...
      Valinta oli vaikea, mutta valitsin omaksi nukkumatyynyn päälle tämän päällisen.

Nyt lähden kahvakuulatunnille ja reklamaatiokäynnille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti